2020-11-04 15:50:22

ZAMOLBA RODITELJIMA!

Poštovani roditelji!

Zbog epidemiološke slike naše Općine koju više nije lako pratiti moramo Vas zamoliti za pridržavanje nekih novih pravila. Ministarstvu se svakodnevno šalju izvješća o broju učenika/djelatnika u samoizolaciji i/ili broju zaraženih u našoj školi. S pojavom sve više slučajeva unutar Općine ili Krajine dolazimo do sve većeg broja kontakata bilo učenika ili djelatnika pa samim time i većih brojeva samoizolacije.

Zato Vas molimo da svaki dan kada Vaše dijete iz bilo kojeg razloga izostane s nastave razlog izostanka javite razrednicama putem mobitela, telefona, emaila, Teamsa ili bilo kojeg drugog, do sada dogovorenog, načina komunikacije s razrednicama. Molimo Vas da to učinite taj dan, a ne neki drugi. Ako Vam dijete čeka rezultate testova nekoga od ukućana ili kontakata također nam javite. Molimo Vas za ažurnost i suradnju u situaciji koja je za sve nas nova, nepredvidiva i teška.

Također Vas molimo da učenike ne šaljete u školu ako su bili u kontaktu sa zaraženom osobom ili imaju bilo kakve simptome bolesti COVID-19.

Ostanite i dalje odgovorni roditelji kako bismo se što dulje zadržali u sigurnoj školi.


Osnovna škola Runović