2020-05-26 08:28:28

OBAVIJEST ZA RODITELJE DJECE DORASLE ZA UPIS U 1.RAZRED

 Poštovani roditelji!

Ministarstvo znanosti i obrazovanja obavijestilo je škole da je zbog aktualno povoljne epidemiološke situacije moguće nastaviti aktivnosti vezane uz utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta i u školskim ustanovama.

Postupak utvrđivanja psihofizičkog stanja djece radi upisa u 1. razred osnovne škole u školskoj godini 2020./2021. obavit će se u četvrtak, 4.lipnja 2020. i petak, 5.lipnja 2020. u OŠ Runović. 

Liječnički pregled kod školske liječnice dr. Katice Vučemilović u Domu zdravlja Imotski obavit će se 7., 8. i 9. srpnja. Za svako dijete rezervirano je 40 minuta, pa ćete po tom rasporedu biti raspoređeni. Kod pristupanja liječničkom pregledu roditelj ili staratelj djeteta dužan je na uvid liječnici donijeti ili dostaviti putem e-maila: Upitnik s anamnestičkim podacima koji ispunjava roditelj, Izvod iz kartona nadležnog pedijatra i ispis cijepljenja, dodatnu dokumentaciju ukoliko postoji.

Raspored testiranja u školi i termin pregleda kod školske liječnice djeca će dobiti od odgojiteljice Male škole. Roditelji djece koja nisu pohađala program male škole Dječjeg vrtića Runović bit će telefonski obavještena o istom.

Hvala na razumijevanju!

 


 

Ravnateljica:

Marija Biočić


Osnovna škola Runović