2020-02-26 12:57:38

Maskenbal

Što ima ljepše i opuštenije za djecu od spontanog spremanja u školu, kada mogu odjenuti sve što požele i poistovjetiti se s likovima iz mašte. Tako su i ove  godine učenici naše škole došli na nastavu odjeveni u različite kostime. Bilo je tu princeza, klaunova, kostura, vila, gusara, leptirića…

Ples pod maskama se održao u školskoj dvorani. U maskenbalu su sudjelovali učenici od prvog do četvrtoga razreda. Tijekom pjesme i plesa, ocjenjivački sud je hodao i promatrao raznovrsne maske. Neki su ručno izradili kostime dok su drugi imali gotove. Svi su bili jednako dobri. Nakon pola sata, ocjenjivački sud je donio zajedničku odluku i proglasio pobjednike za svaki razred. U prvom razredu nagradu je dobila Emanuela Jukić odjevena u Crvenkapicu. U drugom razredu za najbolju masku nagradu je dobila Maša Ljubičić odjevena u Gejšu. Nadalje, nagradu u trećem razredu dobila je Ana Ljubičić koja je bila odjevena u časnu sestru. U četvrtom razredu nagradu je dobila Dunja Bežovan u ulozi mumije. Nakon proglašenja pobjednika, učenici su se vratili u svoje učionice. Bilo im je jako lijepo i svi jedva čekaju sljedeće maškare da se još bolje zabave!

 

Poklade su, poklade su,

milo janje moje,

barem da su, barem da su

u godini troje...


 

Učiteljica: Viktorija Jukić


U Područnoj školi Sebišina također je održan ples pod maskama. A kako su se oni zabavili pogledajte niže na fotografijama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

 

         

 

         

 


Osnovna škola Runović